Truskawki wysokoprocentowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki myjemy, pozostawiamy do ścieknięcia. Polewamy wódką owoce, pozostawiamy na 4 dni w lodówce. Następnie zlewamy wódkę i truskawki zjadamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1025
Data dodania: 2011-02-15

Zdjęcia

Truskawki wysokoprocentowe
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Truskawki wysokoprocentowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.