Sznycle grzybowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety pokroić w małą kostkę. Pieczarki i cebulę również pokroić w kostkę. Wymieszać ze startym serem, jajkami i mąką ziemniaczaną. Doprawić przyprawami. Smażyć na rozgrzanym oleju, formując płaskie sznycle. Smażyć po około 5 minut z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1181
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Sznycle grzybowe
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycle grzybowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.