Specjał parówkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obieramy, myjemy, gotujemy w wodzie z przyprawą aż zmiękną, odcedzamy, przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Wafle smarujemy wilgotnym pędzelkiem, żeby zmiękły. Nakładamy na wafle ziemniaki, kładziemy parówki, zwijamy w roladę. Roladę kroimy na 10 cm, taczamy w rozbitych jajkach, smażymy z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 676
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Specjał parówkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.