Sos mięsny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obraną cebulę opłukać i drobno posiekać, a następnie zrumienić na tłuszczu. Mięso oczyścić, umyć, pokrajać w kostkę, oprószyć mąką i osmażyć na pozostałym tłuszczu, posolić, dodać cebulę i udusić do miękkości, podlewając wodą. Gotowy sos przyprawić posiekanym czosnkiem, solą i pieprzem. Przed podaniem posypać nacią pietruszki
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 806
Data dodania: 2011-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos mięsny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.