Sałatka z jajek i szynki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w plasterki. Rzodkiewkę myjemy, kroimy w paski. Szynkę kroimy w kostkę. Wszystkie pokrojone składniki delikatnie mieszamy. Z jogurtu, majonezu, musztardy, zieleniny, ostrej papryki, soli i soku z cytryny robimy sos. Polewamy sosem sałatkę, wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 27 min
Ile porcji: 15
Wyświetlenia: 706
Data dodania: 2011-04-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z jajek i szynki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.