Sałatka galicyjska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotowane obrać, oddzielić żółtka od białek. Białka przetrzeć przez sito, żółtka posiekać drobno, sparzyć wrzątkiem i odcisnąć z płynu. Żółtka, białka i cebulę wymieszać z majonezem i oliwą. Doprawić solą i pieprzem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2240
Data dodania: 2008-08-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka galicyjska

2011-11-13 14:04:33

na pewno zrobie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.