• apette.pl
  • Pyszne leczo z cukinii i pieczarkami.

Pyszne leczo z cukinii i pieczarkami.

Ocena przepisu

Opis

danie najlepiej smakuje z gotowanymi ziemniakami lub z świeżym pieczywem.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki prócz kiełbaski kroimy w kostkę następnie podsmażamy na oleju. Kiełbaskę podsmażamy z jedną cebulką tak aby nabrała złoto-brązowego koloru. Gdy warzywa będą już dostatecznie miękkie dorzucamy podsmażona kiełbaskę, czosnek przeciskamy przez maszynkę wszystko razem dusimy następnie dodajemy przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku. Kiełbasa myśliwska podsmażona. Super wygląda jako dekoracja i daje świetny aromat.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 464
Data dodania: 2011-12-06

Zdjęcia

Pyszne leczo z cukinii i pieczarkami.
jorg1818#

Dodane przez:

jorg1818

2011-12-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pyszne leczo z cukinii i pieczarkami.

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.