Prawdziwki z patelni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby opłukać, osączyć , pokroić wzdłuż na plastry. Smażyć na maśle na średnio gorącym ogniu, mieszając, aż do jasnozłotego koloru. Doprawić po usmażeniu sola i pieprzem do smaku i podawać gorące.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1495
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Prawdziwki z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.