Pomidorówka z makaronem i bazylią

Ocena przepisu

Składniki

do dekoracji

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować w osolonym wrzątku, odcedzić i przelać zimną wodą. Warzywa obrać i dodać do gotującego się rosołu. Jak warzywa będą miękkie wyjąć je na talerz i do zupy dodać koncentrat pomidorowy, cukier i bazylię. Gotować zupę na małym ogniu przez pół godzinki i na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem. Na talerz włożyć porcję makaronu, wlać zupę, udekorować natką pietruszki i pokrojona marchewką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 380
Data dodania: 2012-01-29

Zdjęcia

Pomidorówka z makaronem i bazylią
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2012-01-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidorówka z makaronem i bazylią

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.