Polewka do ciasta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę zagotowujemy. Cytryny myjemy i wyciskamy sok. Do soku dodajemy wodę, cukier, mieszamy. Gotowa polewka do nasączania ciast.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1282
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Polewka do ciasta
LASER#

Dodane przez:

LASER

2011-01-25
Polewka do ciasta
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Polewka do ciasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.