Pieczarki panierowane w tymianku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki jednakowej wielkości dokładnie myjemy w zimnej wodzie, obcinamy korzonki, osuszamy. W głębokim talerzu rozbijamy jajko z odrobiną soli, pieprzu i tymiankiem.

Panierujemy w jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej, tak aby pieczarki do połowy były zanurzone. Smażymy na złoty kolor z obu stron. Przed podaniem możemy dodatkowo posolić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1022
Data dodania: 2011-04-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki panierowane w tymianku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.