Pastynier z dynią

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić w drobną kostkę, obsmażyć na maśle, po czym zalać gorącą wodą tak, by ledwo pokryła baraninę, i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Po 10-15 minutach dodać drobno pokrojoną i przesmażoną cebulę, sól i pieprz, a następnie położyć na mięsie obsmażone kawałki obranej dyni oraz przekrojone na pół pomidory i wszystko dodusić w piekarniku. Przed podaniem posypać zieloną pietruszką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 595
Data dodania: 2010-02-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pastynier z dynią

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.