Pasta z twarożkiem

Ocena przepisu

Składniki

  • jajka 3 szt
  • twaróg półtłusty 1 kostka mała
  • cebula mała 1 szt
  • ogórek konserwowy mały 1 szt
  • rzodkiewka pęczek 1/2 szt
  • sól pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotowałam w osolonej wodzie, między czasie twaróg rozdrobniłam w misce, dodałam obrana i posiekana na drobno cebule jak i obrane ze skorupek jajka również posiekane na drobno. Całość doprawiłam solą wraz świeżo zmielonym pieprzem wg. smaku, dodałam rzodkiewki pokrojone w cienkie plasterki i porządnie całość wymieszałam. Pastę podawałam wraz z pieczywem posmarowanym delikatnie masłem czosnkowym.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 491
Data dodania: 2012-09-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z twarożkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.