Moje łazanki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzybki sparzyć gorącą wodą i pokroić w paski. Dodać do kapusty i zalać wodą, w której moczyły się grzybki. Mięso przesmażyć na smalcu. Razem z cebulą dodać do kapusty. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z ugotowanymi wg przepisu na opakowaniu łazankami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 673
Data dodania: 2011-03-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Moje łazanki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.