Mix paprykowo-cebulkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Piekarnik nagrzać do 200ºC. Umyte papryki piec 45 minut. Z upieczonych zdejmujemy skórkę i kroimy w paski. Cebulki obrane blanszujemy 5 minut w osolonej wodzie. W słoiki układamy paski obu papryk, cebulkę, wsypujemy kilka ziarenek pieprzu, trochę soli i kawałki tymianku. Zalewamy słoiki oliwą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1188
!haniutka

!haniutka

Data dodania: 2009-08-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Mix paprykowo-cebulkowy

2010-02-25 17:15:53

musi być dobre.
!magdalena#

!magdalena

2009-09-01 19:19:31

aby z papryki schodziła skórka trzeba po upieczeniu jak jest jeszcze goraca włozyc do reklamówki lub innego worka fioliowego
!isa#

!isa

2009-08-20 07:47:56

a da sie z papryk ściagnąc skórkę? kurcze, ona jest tak mocno "przyrośnięta"...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.