Miruna w sosie pomidorowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mirunę obsypać przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny. Obtoczyć w mące i jajku i usmażyć na oliwie z oliwek. Sos. 1 szklankę wody zagotować. Wrzucić do niej pół kostki rosołowej. Troszkę podgotować i dodać koncentrat pomidorowy. W połowie szklanki wody rozmieszać mąki i przelać do sosu. Gotować na wolnym ogniu przez ok 4 minutki. Sosem polać rybkę i udekorować szczypiorkiem, koperkiem i cytrynką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1140
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Miruna w sosie pomidorowym
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Miruna w sosie pomidorowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.