Masa do karpatki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W 1/4 szklanki mleka mieszamy budynie z cukrem. resztę mleka gotujemy i dodajemy budynie. Cały czas mieszamy aby się nie przypalił budyń, studzimy. Następnie ucieramy margarynę dodając stopniowo po łyżce budyniu. Gotową masę wykładamy na placek od karpatki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1311
Data dodania: 2011-02-08

Zdjęcia

Masa do karpatki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-08
Masa do karpatki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masa do karpatki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.