Losoś na patyczku

Ocena przepisu

Składniki

  • łosoś wędzony na zimno 15 dag
  • cebulka czerwona 3 szt
  • kukurydza marynowana w kolbach 3 szt

Sposób przyrządzenia

Kukurydzę odsączyć i pokroić w plastry. Łososia pokroić w kostkę. Cebulkę pokroić w plastry. Następnie przygotowane produkty nakładać na patyki na przemian.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1754
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Losoś na patyczku
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Losoś na patyczku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.