Kurki w sosie sojowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Koperek umyć, posiekać. Grzyby oczyścić i umyć. Rozgrzać olej w głębokiej patelni, wrzucić grzyby i smażyć, mieszając. Przyprawić do smaku. Gdy płyn odparuje, dodać sos sojowy i jeszcze chwilę podsmażyć. Na koniec wsypać koperek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1312
Data dodania: 2008-11-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Kurki w sosie sojowym

2010-02-24 21:43:31

Kurki to b. dobre grzyby. Polecam.

2010-02-04 12:43:59

Można przyprawić według swoich upodobań , kurki są pyszne.
!Fenia#

!Fenia

2009-03-03 13:19:03

Kurki maja fajny smak, ale mozna dodac do nich jeszcze posiekanego szczypiorku i czabru, tez smakuje.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.