Krokiety z Dorsza

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety usmażyć na oliwie, ziemniaki ugotować, cebulę posiekać i zrumienić. Rybę, ziemniaki i cebulę zmielić, wlać porto, dodać jajka, przyprawę do ryb, sól, pieprz i wymieszać, formować krokiety, obtoczyć w mące i smażyć na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 783
Data dodania: 2011-02-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krokiety z Dorsza

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.