Krem na parze

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtka ucieramy na jednolita masę z cukrem pudrem. Przegotowane, ostudzone mleko dodajemy do ubitych żółtek. Gotujemy na parze 18 minut. Masa musi się zagęścić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1802
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Krem na parze

2010-02-16 11:53:16

Wszystko dobre robię i mam!!

2010-02-15 17:50:29

Dobry krem.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.