Kotlet schabowy tradycyjny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab kroimy w plastry o grubości około 1 cm, rozbijamy tłuczkiem do mięsa, przyprawiamy solą i pieprzem, panierujemy w mące, rozbitym jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 800
Data dodania: 2010-09-14

Zdjęcia

Kotlet schabowy tradycyjny
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kotlet schabowy tradycyjny

2010-11-03 17:28:59

ja do jajka dodaję jeszcze szczyptę wegety ;-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.