Kompot z jagód

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jagody włożyć do słoików. Rozpuścić 15 dag cukru na litr wody, zalewać słoiki, zakręcić. Pasteryzować 20 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1016
Data dodania: 2010-05-27

Zdjęcia

Kompot z jagód
LASER#

Dodane przez:

LASER

2011-01-29
Kompot z jagód
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z jagód

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.