Kompot z czerwonej porzeczki

Ocena przepisu

Składniki

  • czerwona porzeczka dowolna ilość
  • cukier 4 łyżki na słoik

Sposób przyrządzenia

Porzeczki obrać ,umyć i do połowy napełnić słoiki.Dodać cukier i uzupełnić wodą.Pasteryzować 10 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1305
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Kompot z czerwonej porzeczki
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z czerwonej porzeczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.