Halibut z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę skropić sokiem z cytryny. Rzodkiew obrać, pokroić w słupki. Do garnka wrzucić rzodkiew, zalać winem, gotować 5 min. Rybę posypać przyprawami, upiec na grillu. Natkę posiekać, wymieszać z rzodkwią, nałożyć na rybę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 964
Data dodania: 2010-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Halibut z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.