Grzybowe sznycle

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapelusze umyte włożyć do rondla i zalać woda. Grzyby gotować na małym ogniu do miękkości. Wyjąć, nakryć deseczką, obciążyć, zostawić do ostygnięcia, osolić. Tłuszcz rozgrzać, grzyby obtoczyć w bułce tartej i roztrzepanym jajku, smażyć na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1529
Data dodania: 2008-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (7)

Komentarze

Do przepisu na: Grzybowe sznycle

2010-02-24 21:39:57

Potrawy z grzybami są smaczne.

2010-02-04 12:27:52

Ja siekam albo mielę grzyby .
!Wela#

!Wela

2009-03-03 12:56:05

Ale problemy macie ja tam dodaje jeszcze inne dodatki do przepisu jak czaber i bardziej mi smakowalo, polecam.

2009-02-27 19:23:45

Mnie tam starczylo, ale jeszcze dodaje inne takie jak surowki, wiec jest dobrze jak jest.

2009-02-27 19:09:56

Ale o co chodzi, jak sie wie ile kto zje to sie tyle robi. Dzielisz przepis przez ilosc osob i mnozysz na ile chcesz i robisz tez dobrzei wychodzi. To przeciez proste, polecam

2009-01-18 19:05:13

Ha ha jaka zachlanna, nie podzieli sie, a najblizsi? To moze zrob na kazdego po 8?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.