Grillowana kaczka

Ocena przepisu

Składniki

  • piersi z kaczki 2 szt
  • Marynata 1 słoiczek
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Z piersi kaczki wycinamy 4 filety. Skrapiamy wódką, nacieramy solą wymieszaną z pieprzem i układamy w salaterce. Mięso zalewamy marynatą, przykrywamy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny. Wyjęte z marynaty mięso układamy na ruszcie. Smażymy 15 minut obracając.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1451
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowana kaczka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.