Flip jajeczno-czekoladowy na mleku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja umyć, wybić, dodać cukier i ubić na puszystą masę. Mleko zagotować, dodać czekoladę, mieszać do całkowitego rozpuszczenia czekolady. Masę jajową łączyć, powoli mieszając, z gorącym mlekiem z czekoladą. Ustawić naczynie na parze i mieszać, aby jaja straciły zapach surowizny. Gotowy flip, odstawić, ubić w mikserze.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 512
Data dodania: 2010-02-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Flip jajeczno-czekoladowy na mleku

2010-02-24 22:05:13

Pyszne.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.