Filety indycze

Ocena przepisu

Opis

Wykwintne i pyszne.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety rozbijamy tłuczkiem, solimy. Szynkę kroimy w cienkie paseczki i układamy na połowie fileta, na drugiej części układamy plaster sera topionego. Składamy filety na pół, panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1105
!arachidowa

!arachidowa

Data dodania: 2009-07-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Filety indycze

2010-02-22 21:52:38

Tu jest same mięso i wędlina, więc by tego nie jadłam.
!frania#

!frania

2009-08-04 15:40:57

klasyka, u nas to po prostu kotlety drobiowe :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.