Dip jogurtowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czosnek przepuszczamy przez praskę. Dodajemy do jogurtu naturalnego i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą i ponownie mieszamy. Dip schładzamy w lodówce ok 30 min., a następnie podajemy. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 573
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Dip jogurtowy
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip jogurtowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.