Cukinia faszerowana mięsem

Ocena przepisu

Składniki

  • cukinia młoda 2 sztuki
  • mięso z łopatki mielone 50 dag
  • jajko 1 sztuka
  • przyprawa do mięsa mielonego do smaku
  • sól do smaku
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Cukinię myjemy, przekrawamy na pół. Wydrążamy pestki. Mięso mielone wyrabiamy z jajkiem oraz przyprawami. Nadziewamy cukinie. Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 30-35 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 721
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Cukinia faszerowana mięsem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia faszerowana mięsem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.