Cielęcina w Sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cielęcinę obsmażyć, włożyć do garnka, dodać warzywa, doprawić solą i pieprzem, zalać winem, przykryć i gotować około 50 minut, ostudzić, wyjąć warzywa i miksować z osączonym tuńczykiem, kaparami, sokiem z cytryny i niewielką ilością wywaru. Do sosu dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Cielęcinę pokroić w plastry, polać sosem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1042
Data dodania: 2011-01-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cielęcina w Sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.