Buraczki z kapustą

Ocena przepisu

Składniki

  • kapusta biała poszatkowana 1 główka mała
  • buraki gotowane tarte 4 szt
  • ocet 10% 100 ml
  • cukier 6 łyżek
  • Liść laurowy mielony 1/2 łyżeczki
  • ziele ang rozgniecione 4 szt
  • pieprz
  • sól

Sposób przyrządzenia

Do gotującej wody wrzucamy przyprawy. Dodajemy kapustę i buraki. Jak kapusta zmięknie dodać ocet. Przyprawić i zagotować. Można podawać na gorąco i zimno.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 876
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraczki z kapustą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.