Buraczki konserwowe

Ocena przepisu

Składniki

  • buraczki czerwone 5 kg

zalewa

Sposób przyrządzenia

Buraki umyć ugotować ze skórką. Zimne obrać ze skórki potrzeć na grubych oczkach napełnić słoiki. Przygotować zalewę ja zamiast zwykłej wody biorę wodę z gotowania buraków dodać ocet sól cukier i zalać buraki. Pasteryzować około 10 min.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 4118
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Buraczki konserwowe
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraczki konserwowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.